Inloggen Account aanmaken

Anonieme behandeling

Anonieme behandeling

Game jij vaker dan je eigenlijk zou willen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? Vanaf 1 juni 2017 kan Stichting mirro dankzij een subsidie van Zorginstituut Nederland gratis anonieme behandeling aanbieden.

Aanmelden gratis anonieme behandeling »

Hoe werkt het?
Op het aanmeldformulier vragen we naar een voornaam/nickname, een functionerend e-mailadres om jou op te kunnen benaderen tijdens het aanmeldproces en de behandeling, geslacht, geboortedatum en een korte motivatie waarom je graag anonieme begeleiding wil. Op het opgegeven e-mailadres ontvang je in de week van 1 juni een uitnodiging voor een digitale vragenlijst van mirro. De door jou opgegeven geboortedatum heb je later nodig om de digitale vragenlijst te kunnen openen, invullen en terugsturen. Je geslacht bepaalt de vragen in de digitale vragenlijst.

Nadat je persoonlijke motivatie én de uitslag van de ingevulde vragenlijst zijn bekeken, krijg bericht of je kunt starten met de anonieme behandeling of niet.

Vanuit het Zorginstituut Nederland is subsidie verleend die deze nieuwe dienst tijdelijk mogelijk maakt. Lees meer over de subsidieregeling»